K16 będzie nasze xD
Uczestnik akcji
kończe już gre, niemam czasu na nic i naety by posiedziec i utrzymać w porządku moje wioski, bardzo żałuj tego bo dużo osignołem dzieki niektórym z was, większość wioske chciałbym kasandramit, ponieważ ma najmniejsze zaplecze wiosek podsobą. daltego niech jako pierwsza mam prawoo wyboru. Czekam na jej rezerwacje a potem wasze.
Pozdro
Admin
Skoro nie udaje mi się sprawić żebyś zmienił zdanie to w takim razie biorę te wioski które wymieniłeś czyli: wszyskie bunkry i cieciolandie + rezydencje. Ale wcale mi się to nie podoba
Nie żal Ci tak nas zostawiać ??
Admin
mlody nie!!!!!!!!!!!!!!!1 nie rob mi tego <placze>
bede za toba tesknil byles moim najwiekszym przyjacielem na k16 prawie od poczatku bylismy razem
jesli mozna to poprosze top secret wszystkie i derby wszystkie (najbardziej pasuja mi w ustawieniu)
Uczestnik akcji
okej, wy[prowadzam wojska wic raon wiski beda czyste, dla 3maja zostawił bym wisoki o nazwie zajumane czy Ci to dopwiada? miło to słyszeć ale jak ma sie sporo wiosek tzrab wuiecej czasu spedzac a ja go niema i przez najbliższe 2-3 miesciące mieć go niebęde, pozdro
a i to jeszcze taki niu od pewnego gracza:
Kicek70
będę kończył grę, dzięki za wsparcie wybierz wioski to ci je przekaże, wiosek nie oddam innym graczom niż tym którym wyślę wiadomość na PR
Ostatnio edytowany przez mlody rules (17-Tue-June-2008 22:15:21)
Admin
też dostałam od niego taką wiadomośc
rozpisywac sie nei bede, gadalem juz z mlody, napisze tylko ze szkoda, bedzie mi kazdego szkoda kto odejdzie z naszej grupy
wioski ktore bede przejmował do seria czaki oraz obie sam nie wiem,
kto przejmuje zajumane?
Admin
ja biore jeszcze zajumane 7 i 8 bo sa otoczone przez moje wioski wiec mi beda najbardziej pasowac
ej ja biore na 4,5,8,9,10,11 ida juz szlachty
reszta pojdziie jutro na glowie mam jeszcze oriona wiec moge Wam cos odpuscic
Admin
lolex miales wziac bez 7 i 8 bo sa w srosku moich wiosek
Ej zajumane 1 i 2 kto bierze?
Ostatnio edytowany przez Lolexxxxx (08-Tue-July-2008 10:31:38)